Blogginlägg

Under gårdagen hade julbordet på Restaurang Hov sin start för året. Julbordet arrangeras av 2 kockar. Jag fick frågan om att tillverka 3 sorters praliner till deras 17 julbord under november/december. Tacksam över uppdraget tackade jag ja. På bilden ser vi polka som på julbordet delar plats tillsammans med whiskey och salt karamell. Jag hoppas att...

nov. 19

Julmarknad

Imorgon lördag hittar du mig tillsammans med den fantastiska mathantverkaren Marica Hamberg från Lugnet Bed and Breakfast på julmarknad i Bjärme. Ett jätteroligt samarbete på initiativ av Marica som jag är väldigt glad över. På bordet kommer du att finna marmelad, delikatesspåsar, mylta, praliner och chokladbomber till varm choklad.

Här i Jämtland har den första snön nu lagt sig och skapar ett underbart ljus. Ett ljus som behövs nu när mörkret anlänt samtidigt som alla bestyr börjar inför den, i mitt tycke, mest magiska högtiden.