Pralinask 2-pack
Alternativ 1: 1 st karamell + 1 st citronkaka (gluten) Alternativ 2: 1 st hallon + 1 st lakrits Läs mer om pralinerna här . Pralinerna är färskvara och bör helst ätas inom cirka 3 veckor för bibehållen smak och textur. De förvaras på bästa sätt i en temperatur av 15-20 grader. Tillverkningsdag: 03-05-2023 Bäst före: 14-06-2023 Ingredienser karamell + citronkaka choklad (kakaosmör, socker, helMJÖLKspulver, gräddpulver (MJÖLK), skumMJÖLKspulver, brynt socker, SOJAlecitin, solroslecitin, vanilj), GRÄDDE, SMÖR, glykos, invertsocker, sirap, sorbitol, citron, digestivekex (VETEMJÖL, socker solrosolja, GRAHAMSMJÖL, sirap, bakpulver (natriumbikarbonat, hjorthornssalt E503, salt), salt, E100. Ingredienser hallon + lakrits choklad (kakaosmör, kakaomassa, socker, helMJÖLKspulver, GRÄDDpulver, skumMJÖLKSpulver, SOJAlecitin, vanilj), GRÄDDE, SMÖR, glykos, invertsocker, sorbitol, strösocker, hallon, citron, lakritssyrup (rörsocker, glykos, lakritspulver, kaliumsorbat, salmiak), salmiaksalt (ammoniumklorid E510), E153 (kol), kalciumkarbonat, extrakt av rädisa, äpple och svartvinbär. Kan innehålla spår av mandel, nötter, sojaprotein och gluten. (Nöt- och mandelrester kan komma från chokladtillverkarnas fabriker och sojaproteinet kan finnas i små rester från framställandet av sojalecitin.)