Alla hjärtans dag 2023

I din ask finner du ett urval av pralinerna här på sidan.

Bubbel

Denna pralin hör verkligen hemma i en ask för att fira den du älskar (dig själv eller någon annan)! Praliner är gjord på en ganache med min absoluta favorit när det kommer till vit choklad. Carma Nuit Blanche från Schweiz. Ganachen har smaksatts med bubbel i form av Asti Cinzano. I toppen ligger även en gelé på samma mousserande vin. 

Skal: 37% vit choklad från Carma

Karamell

3 lager med karamell! I toppen ligger en len kolasås. Under den ett lager med en ljus choklad från Cacao Barry med tydliga karamelltoner och allra längst ner en ganache gjord på samma choklad som i skalet. Givetvis en nypa salt till det.

Skal:
35% blond choklad från Cacao Barry

Jordgubb

/balsamico

Jordgubb förenas här med en mörk härlig choklad. Jordgubben hittar du längst upp i form av en gelé för att verkligen framhäva smaken. Under ligger en ganache som tillsammans med en 60% choklad från Felchlin smakats upp med balsamico. 

Skal:
60% mörk choklad från Felchlin

Passionsfrukt

Syra och rejäl friskhet hittar du i denna pralin! Grunden är en passionsfruktskaramell som balanserats upp med mjuka toner från kokosolja. 

Skal: 37% vit choklad från Carma

Mörk choklad

Den här pralinen speglar den naturliga skönheten i choklad. Fyllningen är en mjuk och krämig ganache gjord på chokladen Sao Palme som är en 60% choklad från Felchlin. Kakaobönorna i denna har sitt ursprung i Ghana. Vacker och god i all sin enkelhet.

Skal:
60% mörk choklad från Felchlin

Lakrits

Mångas favorit! En ganache gjort på mjölkchoklad från Malmö chokladfabrik smaksatt med lakrits och salmiak. 

Skal:

60% mörk choklad från Felchlin