Höst 2022

Chokladen kommer från Malmö chokladfabrik om inget annat anges.

Svartvinbär

Svarta vinbär från den egna trädgården tillsammans med en vit choklad ger känslan av när sensommaren går över till höst.

Skal: 39% vit choklad

Irish coffee

Den här pralinen är fylld med en ganache gjord på en 45% mjölkchoklad smaksatt med whiskey och kaffe från Åre kafferosteri. Den toppas med en vit chokladganache som symboliserar den klassiska gräddtoppen.

Skal: 70% mörk choklad

Citronkaka

Denna pralin har dubbla fyllningar. I toppen hittar du en krämig citronganache. Under den finns en krispig kexbotten.

Skal: 39% vit choklad
OBS! Innehåller gluten

Xanté

Innanför det ljusa skalet finns en smakrik fyllning gjord på 45% mjölkchoklad tillsammans med päroncognacen Xanté.  

Skal: 39% vit choklad

Kaffe/messmör

Tänk dig en dag ute i höstskogen. Du plockar fram kaffetermosen och messmörsmackan ur din ryggsäck. Kan det blir mer höstkärlek? Två fyllningar, den ena är messmör från Fjällbrynt och den andra mörkare fyllningen är 45% mörk choklad med kaffe från Åre kafferosteri.

Skal: 70% mörk choklad

Lingon

Lingon plockade precis på gränsen mellan Jämtland och Västernorrland. De härliga bären möter den inte allt för söta 37% belgiska vita chokladen Carma white nuit blanche och skapar harmoni. 

Skal: 70% mörk choklad

Prinsesstårta

Hallon och vanilj i harmoni! Längst upp ligger en sommarfräsch hallongelé och under den hittar du en ganache på vit choklad med tahiti- och madagaskarvanilj. Fyllningen består av den belgiska 37% vita chokladen Carma white nuit blanche.  (Ingen mandel på grund av mitt nöt- och mandelfria kök)

Skal: 39% vit choklad

Hjortron

Den norrländska skogens guld! Här möts den av den belgiska 37% vita chokladen Carma white nuit blanche som fyllning. Hjortron i sin perfekta enkelhet. 

Skal: 39% vit choklad